Jim Thompson

Logo Jim Thompson Fabrics

WIJ ZIJN JIM THOMPSON DEALER

RoomRevolution is dealer van het Amerikaanse interieurmerk Jim Thompson. Wij werken graag met de stoffen en behangen van Jim Thompson in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Gert Voorjans for Jim Thompson

Belgische Interieur ontwerper Gert Voorjans heeft een uitbundige stoffencollectie voor Jim Thompson ontworpen, geheel in lijn met zijn eigen extravagante stijl. Het collectieboek is een juweel op zich. Een blik op dit prachtige boek vult ieder mens met puur geluk, no kidding. De kleuren, de materialen en de combinatie is echt waanzinnig mooi.
RoomRevolution loves this Gert Voorjans for Jim Thompson collection. We laten hem met veel plezier aan u zien in onze winkel in Rotterdam.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu