Jean Paul Gaultier

WIJ ZIJN JEAN PAUL GAULTIER DEALER

RoomRevolution is dealer van het interieurmerk van Jean Paul Gaultier in Rotterdam.  Wij werken graag met de stoffen en behangen van Jean Paul Gaultier in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Couture voor in je interieur

De geniale modeontwerper Jean Paul Gaultier verlegt de grenzen van creativiteit naar interieurdecoratie met zijn opvallende stoffen en behangcollectie. Zijn stoffen weerspiegelen luxe en kunst, met gedurfde prints die elk project transformeren in een modieus statement.

Gaultiers behang is een kunstwerk op zich, met muren als canvas voor expressie. Of het nu gaat om uitdagende motieven of subtiele elegantie, zijn behanglijn straalt de kenmerkende chic uit die we van deze meester van haute couture gewend zijn.

Voeg een vleugje onconventionele allure toe aan je interieur met de stoffen en behangen van Jean Paul Gaultier, en laat je ruimte spreken met de onmiskenbare flair van een visionair in de modewereld.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu