Jane Churchill

Logo Jane Churchill

WIJ ZIJN JANE CHURCHILL DEALER

RoomRevolution is dealer van het Engelse interieurmerk Jane Churchill. Wij werken graag met de stoffen en behangen van Jane Churchill in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Engelse charme in modern jasje

Het Engelse interieurmerk Jane Churchill bestaat sinds 1982 en maakt sinds 1989 onderdeel uit van de Colefax Group. Het merk geeft een modieuze twist aan de Engelse look. Elegant maar toch ook artistiek door het heldere kleurgebruik.
Het woord stoffig is zeker niet van toepassing want de opvallende geborduurde stoffen en gave prints maken dat dit merk zowel bij jong als oud enorm tot de verbeelding spreekt.
Klassiek maar toch uitgesproken en met een eigentijdse look.  Wij hebben de nieuwste collecties in huis zoals Eden, Indira maar ook Azara.
RoomRevolution loves Jane Churchill!

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu