James Malone

WIJ ZIJN JAMES MALONE DEALER

RoomRevolution is dealer van het Spaanse interieurmerk James Malone. Wij werken graag met de stoffen en behangen van James Malone in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Vleugje Mediterraans met James Malone

Verscholen tussen de bergen en de Middellandse Zee, in het zuidelijkste puntje van Europa, vinden we de betoverende creaties van James Malone Fabrics. Oorspronkelijk uit Londen, ontdekte James op 19-jarige leeftijd in Málaga zijn passie voor textielontwerp, en sindsdien weeft hij de rijke ervaringen van zijn leven samen met de geuren en kleuren van Andalusië in zijn collecties. Als eigenaar en creatief directeur sinds de oprichting in 2011, dompelt James zich volledig onder in het creatieve proces, waar hij unieke garens en meesterambachtslieden combineert om stoffen te creëren die niet alleen vernieuwend zijn maar ook doordrenkt zijn met zijn kenmerkende signatuur.

James Malone Fabrics biedt een collectie van verfijnde prints, gestructureerde jacquards en fantasierijke voiles, allen vervaardigd uit natuurlijke vezels zoals linnen, wol en bamboo. In elk weefsel schuilt een verhaal, en James Malone Fabrics nodigt uit om de reis te maken waar elke draad een kunstwerk wordt.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu