IKSEL

WIJ ZIJN IKSEL DEALER

RoomRevolution is dealer van het zeer exclusieve behangmerk Iksel. Wij werken graag met de paneelbehangen van IKSEL Decorative Arts in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

DE MOOISTE LANDSCHAP BEHANGEN

U heeft het behang van IKSEL zeker weleens gezien in het voorbijgaan. Er is wereldwijd geen gerenommeerd internationaal interieur magazine waar IKSEL níet in heeft gestaan. Vooraanstaande internationale interior designers zoals Bronwyn Latif, Tory Burch, Mark Sikes, Tommy Hilfiger en Miles Redd (maar ook Nederlandse ontwerpers zoals Nicoline Beerkens en Leonie Hendriks van Stock Interiors) werken er graag mee. De ontwerpen van dit exclusieve behangmerk vervelen immers niet en zijn geschikt voor zowel moderne als eclectische en klassieke interieurs. De gedetailleerde landschappen en decoratieve arts zijn opmerkelijk verfrissend in de inrichting van uw woning.
Last but not least: u heeft wellicht gezien dat onze koningin Maxima het prachtige D-Dream behang van IKSEL in haar werkkamer heeft in Huis ten Bosch. Een tropisch behang met een surrealistische voorstelling want de dieren die we in dit behang samen zien (o.a. tropische vogels, fazanten, papagaaien, lama’s en aapjes), kunnen elkaar onmogelijk in het echt ontmoet hebben. Grappig toch? Het behang past helemaal in de trend van de jungle prints waar we nu van genieten. Het behang geeft een eigenwijs en tropisch tintje en fleurt daardoor iedere ruimte op.

Aan de wieg van deze prachtige behangen staan Dimonah en Mehmet Iksel. Dimonah, van Iraaks-Hongaarse afkomst en Mehmet, geboren in Istanbul, ontmoetten elkaar in het kleurrijke India. Passie voor elkaar en voor hun werk ontstond tijdens deze reis. Zeer originele en exclusieve patronen die zullen bijdragen aan de schoonheid in uw interieur.

Photo: House & Garden August 2018. Een op maat gemaakt ‘Botanical French Trellis’ van IKSEL.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu