Houlès

WIJ ZIJN HOULÈS DEALER

RoomRevolution is dealer van het Franse interieurmerk Houlès. Wij werken graag met de passementen van Houlès in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

De details van Houlès

Houlès, met zijn verfijnde expertise in passementen, vormt de belichaming van tijdloze elegantie in de wereld van interieurdecoratie. Al meer dan 100 jaar staat dit Franse merk bekend om zijn meesterlijk vervaardigde en luxueuze franjes, kwasten en decoratieve randen. Houlès overstijgt eenvoudigweg functionaliteit en transformeert gordijnen, kussens en meubels in kunstwerken.

De passementen van Houlès getuigen van een unieke combinatie van creativiteit en innovatief design. Of het nu gaat om klassieke, ingetogen accenten of gedurfde, eigentijdse statements, Houlès biedt een uitgebreide collectie die voldoet aan de meest verfijnde smaken. Laat je betoveren door de ongeëvenaarde kwaliteit en de tijdloze schoonheid van Houlès, waar elke franje en kwast de kunst van verfijning omarmt.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu