Harlequin

WIJ ZIJN HARLEQUIN DEALER

RoomRevolution is dealer van het Britse interieurmerk Harlequin in Rotterdam.  Wij werken graag met de stoffen en behangen van Harlequin in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Samengebundelde krachten

Harlequin en Sanderson bundelen hun krachten om een unieke collecties te creëren die de zintuigen prikkelt. Het behang vertelt verhalen op de muren, terwijl de stoffen een weelderige aanvulling vormen op elk interieur. Deze samenwerking brengt niet alleen twee vooraanstaande merken samen, maar ook de passie voor vakmanschap en innovatief design.

De aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen maken Harlequin een betrouwbare keuze voor wie op zoek is naar verfijnde interieuraccenten. Ontdek de ingetogen schoonheid van Harlequin en geef jouw huis een vleugje tijdloze klasse.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu