G P & J Baker

WIJ ZIJN G P & J BAKER DEALER

RoomRevolution is dealer van het Engelse interieurmerk G P & J Baker. Wij werken graag met de stoffen en behangen van G P & J Baker in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Koninklijk vakmanschap

G P & J Baker is opgericht in 1884 door twee broers. Wat begon als een bescheiden onderneming groeide al snel uit tot een toonaangevende kracht in de wereld van stoffen en behang. De passie voor kwaliteit en design vormde de kern van de onderneming, en dit ethos heeft de tand des tijds doorstaan.

Sinds 1982 kan het zich de trotse hofleverancier noemen van het Britse koningshuis. Bij dit merk komen tijdloze elegantie en koninklijk vakmanschap samen. De  kunst van stoffen en behang is verfijnd, waardoor elke vezel doordrenkt is met een erfenis van creativiteit.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu