Etro

WIJ ZIJN ETRO DEALER

RoomRevolution is dealer van het Italiaanse interieurmerk Etro in Rotterdam.  Wij werken graag met de stoffen en behangen van Etro in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Kunstzinnigheid geweven in stoffen en behang

Etro is een Italiaans modehuis dat in 1968 werd opgericht in Milaan, Italië. Het merk staat bekend om zijn kenmerkende prints, rijke kleurenpalet en vakmanschap. Naast mode produceert Etro ook interieurartikelen, waaronder stoffen en behang, waarbij dezelfde toewijding aan design en kwaliteit wordt gehandhaafd.

Van weelderige bloemenmotieven tot eigentijdse geometrische ontwerpen, Etro biedt een veelzijdige en uitgebreide selectie voor de veeleisende interieur liefhebber. De toewijding aan kwaliteit en esthetiek maakt Etro tot een synoniem voor Italiaanse luxe.

Met Etro stoffen en behang voeg je een vleugje artistieke verfijning toe aan je leefruimte, waar de grenzen tussen mode en interieur vervagen in een harmonieus samenspel van kleur en design.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu