Élitis

WIJ ZIJN ÉLITIS DEALER

RoomRevolution is dealer van het Franse interieurmerk Élitis. Wij werken graag met de stoffen en behangen van Élitis in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Modern merk met een Franse twist

Het Franse interieurmerk Élitis uit Toulouse bestaat sinds 1988. Het merk is vernoemd naar de Griekse dichter Odysseas Elytis. Net als de oprichter van Élitis had deze dichter een voorliefde voor Griekenland met zon en zee, en woorden.

Het familiebedrijf staat bekend om hun internationale en unieke karakter. Moderne ontwerpen maar ook zeer goed te combineren met bijvoorbeeld een meer klassieke inrichting. Gebruik van warme kleuren, een ethnic sfeertje met dierenprint. Maar ook outdoor stoffen, zijde stoffen, prachtige velvets van mohair en behang / wandbekleding gemaakt van bijzondere natuurlijke materialen. Bent u op zoek naar iets bijzonders? U heeft het hier gevonden.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu