Colefax

Wij zijn Colefax Dealer

RoomRevolution is dealer van het Britse interieurmerk Colefax in Rotterdam.  Wij werken graag met de stoffen en behangen van Colefax in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Tijdloze elegantie voor verfijnde interieurs

Betreed de betoverende wereld van Colefax: een prestigieus Brits merk dat zijn roots heeft in het bruisende hart van Londen, opgericht in de vroege jaren van de 20e eeuw. Met een erfgoed doordrenkt van tijdloze verfijning biedt Colefax een ongeëvenaarde collectie stoffen en behang. Elk ontwerp een meesterwerk van elegantie en klasse. Hun creaties spreken boekdelen, gevuld met weelderige texturen en verfijnde patronen die een erfenis van vakmanschap belichamen. Van weelderige zijdes tot subtiel gedetailleerde prints, Colefax omarmt de kunst van het verfraaien van interieurs met een perfecte balans tussen traditie en eigentijdse flair. Laat Colefax je begeleiden op een reis naar verfijning, waar tijdloze schoonheid en moderne verfijning samenkomen om elke ruimte te transformeren tot een meesterwerk van ingetogen luxe.

Hulp nodig?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

Ons team

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu