Cole & Son

Wij zijn Cole & Son dealer

RoomRevolution is dealer van het Engelse interieurmerk Cole and Son in Rotterdam.  Wij werken graag met de stoffen en behangen van Cole and Son in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Het klassieke Engelse Cole and Son

Het bijzondere behang van Cole and Son bestaat als sinds 1875. Maar sinds 2019 hebben wij ook prachtige interieurstoffen geïnspireerd op de behangpatronen. To die for! Pure eye candy. Prachtige grafische patronen worden afgewisseld met bijzondere botanische voorstellingen. Compleet out of the box maar nog steeds voor een groot publiek zeer verleidelijk. Zeer typisch is het kleurgebruik van dit merk: mosterdgeel, petrol blue, kobalt maar ook alle pastelkleuren. Bijzondere iconische behangen met bladeren, sleutels, cocktails, vissen (Aquario is een bestseller), sinasappelen en citroenen. Traditioneel en eigentijds met een knipoog tegelijk. Kom langs in onze winkel en wordt fan!

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu