Clarence house

WIJ ZIJN CLARENCEHOUSE DEALER

RoomRevolution is dealer van het Britse interieurmerk Clarence house in Rotterdam.  Wij werken graag met de behangen en stoffen van Clarence house in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Klasse en stijl bij Clarence House

Clarence House, een emporium van tijdloze elegantie en verfijning in de wereld van behang en stoffen. Met een erfenis die teruggaat tot de vroege jaren ’60, heeft dit merk een onuitwisbare stempel gedrukt op de wereld van interieurdesign. De collecties belichamen een sublieme combinatie van traditie en eigentijds design, waardoor elke ruimte wordt getransformeerd tot een uitnodigende oase van stijl.

Clarence House is niet slechts een merk; het is een levensstijl. Het weeft verfijning in de vezels van uw huis, waar stijl en comfort hand in hand gaan. Laat u betoveren door de tijdloze pracht van Clarence House, en geef uw ruimte de onderscheidende allure die het verdient. In de wereld van interieurdesign staat Clarence House synoniem voor tijdloze klasse en een ongeëvenaarde esthetiek.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu