Christian Lacroix

Logo Christian Lacroix for Designers Guild

WIJ ZIJN CHRISTIAN LACROIX DEALER

RoomRevolution is dealer van het Franse interieurmerk Christian Lacroix in Rotterdam.  Wij werken graag met de stoffen en behangen van Christian Lacroix in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Als kunst in huis van Christian Lacroix

Eén keer per jaar brengt Designers Guild een collectie uit onder de naam Christian Lacroix. Maar inmiddels al zo succesvol dat dit in 2020 alweer het tiende jaar was van deze samenwerking.

Net zo bijzonder als de couture collectie, zo ook deze Maison  collectie. Niets is te gek. De kleuren hebben geen regels, patronen lopen van onder naar boven en van links naar rechts, pure fantasie en volkomen onmeetbaar.

Voor wie deze collecties aanspreken: Kom langs om het in het echt te bekijken. U bent van harte welkom. Wij vinden het prachtig.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu