C&C Milano

Wij zijn C&C Milano Dealer

RoomRevolution is dealer van het Italiaanse interieurmerk C&C Milano in Rotterdam.  Wij werken graag met de stoffen van C&C Milano in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Milanees meesterwerk

Stap binnen in de wereld van C&C Milano, een sprankelend symbool van Italiaanse verfijning en designinnovatie, geboren in het hart van Milaan. Sinds de geboorte in de meest modieuze stad van Italië heeft dit merk gestreefd naar tijdloze elegantie en ongeëvenaarde kwaliteit in elk weefsel. Elke vezel ademt een verhaal van passie en ambacht, geweven met een onberispelijk gevoel voor stijl en luxe. De collecties zijn een ode aan de rijke Italiaanse erfenis, waar traditionele schoonheid samenkomt met eigentijdse finesse. Met hun weelde aan stoffen nodigt C&C Milano uit om uw ruimte te transformeren tot een meesterwerk van Italiaanse grandeur. Laat u betoveren door de allure van C&C Milano en omhels de tijdloze elegantie voor uw interieur.

Hulp nodig?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

Ons team

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu