Casamance

Wij zijn Casamance Dealer

RoomRevolution is dealer van het Franse interieurmerk Casamance in Rotterdam.  Wij werken graag met de stoffen en behangen van Casamance in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

De Franse elegantie van Casamance

Stap binnen in de wereld van Casamance, een Franse schat die zijn wortels heeft in een passie voor verfijning en artistieke verbeelding. Vanaf de oprichting heeft Casamance het erfgoed van tijdloze elegantie omarmd, waarbij elk ontwerp een viering is van vakmanschap en innovatie. Geboren in het Franse landschap, omhelst dit merk de geest van tijdloze schoonheid en moderne finesse in elk weefsel en behang. Met een meesterlijke mix van kleuren, texturen en gedurfde ontwerpen, brengt Casamance een unieke flair naar interieurs. Ontdek de betoverende collecties die een harmonieus samenspel zijn van eigentijdse visies en traditionele ambachten. Laat Casamance uw verbeelding prikkelen en uw leefruimte transformeren tot een artistiek toevluchtsoord van pure verfijning.

Hulp nodig?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

Ons team

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu