Barbara Osorio

Wij zijn Barbara Osorio Dealer

RoomRevolution is dealer van het Portugeese interieurmerk Barbara Osorio in Rotterdam.  Wij werken graag met de stoffen en behangen van Barbara Osorio in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Tijdloze verfijning in jouw interieur

Barbara Osorio, een opkomend merk in de wereld van behang en stoffen, verrijkt interieurs met haar verfijnde ontwerpen. Sinds de oprichting heeft Barbara Osorio gestreefd naar tijdloze elegantie en unieke creativiteit. Elk patroon en elke textuur vertelt een verhaal van gepassioneerde toewijding en innovatieve inspiratie. Het merk, geboren uit een visie op het samenbrengen van traditie en moderniteit, biedt collecties die verfijning en eigentijdse stijl belichamen. Ontworpen om te inspireren, transformeren Barbara Osorio’s creaties elke ruimte in een uitdrukking van sublieme smaak. Verken de harmonie van erfgoed en vernieuwing met Barbara Osorio, en geef uw interieur een tijdloze, verfijnde uitstraling.

Hulp nodig?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

Ons team

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu