ARTE

WIJ ZIJN ARTE DEALER

RoomRevolution is dealer van het Belgische interieurmerk Arte in Rotterdam.  Wij werken graag met de behangen van Arte in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

De kunst van Arte

In 1981 wordt Arte opgericht door de Belgische broers Desart. Vanuit Zonhoven in België worden er tegenwoordig twee keer per jaar nieuwe collecties uitgebracht. Dit is altijd een feestje want Arte staat bekend om zijn innovatie met bijzondere behangpatronen, het gebruik van illusies en belangrijker: het gebruik van nieuwe materialen. In 2019 ging Arte onder andere een samenwerking aan met Marcel Wanders van Moooi en maakte de prachtige ‘Extinct Animal’ collectie. Die kent u vast en zeker.
De weg naar de top van dit bedrijf bleef niet onopgemerkt want in 2015 ontving Arte de Herman Dessersprijs. Een belangrijke onderscheiding voor een opmerkelijke prestatie op economisch, cultureel of wetenschappelijk gebied.
RoomRevolution is met trots dealer van dit mooie interieurmerk.

HULP NODIG?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu