Andrew Martin

Wij zijn Andrew Martin Dealer

RoomRevolution is dealer van het Engelse interieurmerk Andrew Martin in Rotterdam.  Wij werken graag met de stoffen en behangen van Andrew Martin in onze projecten.

De materialen in onze projecten worden met de grootste zorg geselecteerd. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij geloven dat een interieur alleen echt indruk kan maken als het niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Daarom werken we uitsluitend met de beste leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat uw ruimte niet alleen vandaag, maar ook morgen nog steeds inspireert.

Waar creativiteit thuis komt

Betreed de weelderige wereld van Andrew Martin, een toonaangevend behang- en stoffenmerk geboren uit de visionaire geest van Martin Waller in 1978. Met een erfenis doordrenkt van grenzeloze creativiteit en wereldwijde invloeden, biedt Andrew Martin een schatkist aan verbluffende ontwerpen. Elk patroon vertelt een verhaal, een reis rond de wereld in textuur en kleur, geïnspireerd door kunst, cultuur en avontuur. Van weelderige zijdes tot gedurfde prints, hun collecties omarmen een eclectische mix van stijlen, perfect voor het creëren van een unieke, persoonlijke ruimte. Ervaar het tijdloze vakmanschap en de ongeëvenaarde elegantie die Andrew Martin tot een icoon in de wereld van interieurdesign heeft gemaakt. Laat hun collecties uw verbeelding prikkelen en uw huis transformeren tot een meesterwerk van eigenzinnige stijl.

Hulp nodig?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Al bijna 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high end interieurs. Alle uitsluitend uniek en veelal kleurrijk. Wij doen dit met veel plezier op een persoonlijke manier. Uw wens is ons uitgangspunt. Uw nieuwe interieur wordt een succesvolle mix van uzelf en RoomRevolution. Het is een gezamenlijk behaald resultaat.

Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

Ons team

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu