Sanderson

Sanderson Company Logo

Sanderson dealer

RoomRevolution is de grootste dealer van de merken van Style library in Rotterdam en omgeving. Style library bestaat uit 6 merken, te weten: Zoffany, Harlequin, Sanderson, Morris & Co., Scion en Anthology. In onze winkel hebben wij veel van de meest recente collecties van deze merken.
Kom bij ons langs om de prachtige collecties behang, gordijn- & bekledingstoffen in het echt te zien en ervaren.
Nu al nieuwsgierig naar onze producten? Neem een kijkje in onze online shop!

Veelzijdigheid van Style library merken

De interieurmerken van Style library, waaronder Sanderson, staan voor vrijheid en creativiteit. De merken zijn een one stop bestemming voor interieur inspiratie. Bij elkaar vertegenwoordigen zij wellicht wel het meest brede, diverse en authentieke assortiment van alle Engelse interieurproducten. Van typisch Engelse stijl tot ultra modern. You name it, en Style library heeft het voor u.
Alle ontwerpen van de gordijn- & bekledingstoffen en behangen worden zelf gemaakt. Al meer dan 10 jaar neemt het bedrijf deel aan de grote UK New Designers-show waar zij zich laat inspireren door nieuwe talenten. RoomRevolution is met trots dealer van deze mooie merken.

Advies nodig?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Interieurstoffen, behang, meubelen, verlichting etc. In onze winkel van 125m² kunt u een deel van ons assortiment bewonderen. En er is nog zoveel meer mogelijk. Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

Ons team

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu