Romo

Romo company logo

Romo dealer

RoomRevolution is groot fan van de merken van Romo. In onze winkel in Rotterdam hebben wij veel collecties van de volgende (sub)merken: Romo, Black Edition, Kirkby Design en Villa Nova. Prachtige basics (linara) of juist een mooi dessin? We hebben het allemaal voor jou. Ook de prachtige fake furs van Zinc zijn bij ons te krijgen.
Kom bij ons langs om de prachtige collecties behang, gordijn- & bekledingstoffen en accessoires in het echt te zien en ervaren.
Nu al nieuwsgierig? Neem een kijkje in onze online shop!

De eeuwige jeugd

Eindelijk! Er is weer eens een leuke aantrekkelijke kindercollectie. RoomRevolution is heel blij met Collectie Picturebook van Villa Nova. In samenwerking met niet de minste illustratoren (Frann Preston-Gannon, Christopher Corr en Yuval Zommer) hebben wij prachtige behangen (ook paneelbehangen!), gordijn- & bekledingstoffen, kussens, vloerkleden en zelfs muurstickers. In 6 verschillende smaken. Voor de allerleukste kinderkamers. RoomRevolution loves it!

Advies nodig?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Interieurstoffen, behang, meubelen, verlichting etc. In onze winkel van 125m² kunt u een deel van ons assortiment bewonderen. En er is nog zoveel meer mogelijk. Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

Ons team

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu