Pepe Peñalver

Pepe PeÑalver dealer

RoomRevolution is uw dealer van Pepe Penalver in Rotterdam en omgeving. In onze winkel vindt u recente collecties. Kom bij ons langs om de prachtige collecties gordijn- & bekledingstoffen in het echt te zien en ervaren.
Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor gordijnen of kussens en/of spreien op maat.

Tijdloos & kwaliteit

Het Spaanse interieurstoffen merk Pepe Penalver bestaat al meer dan 40 jaar. Het stoffenhuis liet meer dan eens  jonge kunstenaars van invloed zijn op haar collectie waardoor het merk onlosmakelijk verbonden is aan culturele ontwikkelingen in de omgeving. Ambachtelijke technieken, zuid Europees kleurgebruik. Ingetogen, aardetinten, verbondenheid met de natuur.
Wij laten u graag de prachtige stoffen van dit merk zien in onze winkel in Rotterdam.

Advies nodig?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Interieurstoffen, behang, meubelen, verlichting etc. In onze winkel van 125m² kunt u een deel van ons assortiment bewonderen. En er is nog zoveel meer mogelijk. Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

Ons team

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu