Osborne & Little

Logo Osborne & Little

Osborne & Little dealer

RoomRevolution is de grootste dealer van Osborne & Little interieurstoffen & behang in Rotterdam en omgeving. Ook hebben wij de collecties van Matthew Williamson for Osborne & Little, helemaal in de stijl van zijn modeontwerpen.
Onze winkel is helemaal up to date met de meest recente collecties. Kom bij ons langs om de prachtige collecties behang en gordijn- & bekledingstoffen in het echt te zien en ervaren.
Nu al nieuwsgierig? Neem een kijkje in onze online shop!

Voor een stijlvol interieur

Het interieurstoffen- & behangmerk Osborne & Little  bestaat sinds 1968 en is still going strong. Een klein Engels stoffenhuis groeide uit tot een zeer internationaal bekend merk.
Meerdere ontwerpers sloten zich aan bij Osborne & Little zoals Nina Campbell, maar ook modeontwerper Matthew Williamson die ieder jaar een collectie ontwerpt voor Osborne & Little. Fun fact: Hillary Clinton liet de privé vertrekken in het witte huis met de stoffen van dit merk inrichtten. She was over the moon.
De collecties zijn tijdloos en hedendaags voor zowel een modern als een klassiek interieur. We laten u graag de nieuwste collecties zien, zoals: de behangcollectie Mansfield Park, de velvet collectie Gloriana, Mouflon of de nieuwste collectie outdoorstoffen Summerhouse (die overigens ook heel mooi binnen is…). Happy to help you!

Advies nodig?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Interieurstoffen, behang, meubelen, verlichting etc. In onze winkel van 125m² kunt u een deel van ons assortiment bewonderen. En er is nog zoveel meer mogelijk. Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

Ons team

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu