Manuel Canovas

Logo Manuel Canovas

Manuel Canovas dealer

RoomRevolution is de grootste dealer van Manuel Canovas in Rotterdam en omgeving. Onze winkel is helemaal up to date met de meest recente collecties. Kom bij ons langs om de prachtige collecties behang, gordijn- & bekledingstoffen in het echt te zien en ervaren. RoomRevolution is helemaal weg van dit prachtige merk!

Nu al nieuwsgierig? Neem een kijkje in onze online shop!

Mooi, mooier… mooist!

Het interieurmerk Manuel Canovas bestaat sinds 1963. Een klein Frans stoffenhuis groeit en gaat in 1998 op in het Engelse interieurmerk Colefax & Fowler.
Vanaf de eerste kennismaking in 2006 is RoomRevolution helemaal verliefd op dit fantastische interieurmerk. De stoffen…. zo mooi: de kleuren, de motieven, de kwaliteit…en de prijs is helemaal in verhouding. Moderne stijl met een klassieke inslag. Voor het perfecte eclectische interieur voor jong en oud, we all like it.

Advies nodig?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Interieurstoffen, behang, meubelen, verlichting etc. In onze winkel van 125m² kunt u een deel van ons assortiment bewonderen. En er is nog zoveel meer mogelijk. Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

Ons team

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu