Lelièvre

Logo Lelievre Paris

Lelièvre dealer

RoomRevolution is uw Lelièvre dealer in Rotterdam en omgeving. In onze winkel hebben wij verschillende recente behang en interieurstoffen collecties.
Kom bij ons langs om de prachtige collecties behang, gordijn- & bekledingstoffen, maar ook prachtige interieur accessoires (kussens) in het echt te zien en ervaren. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor gordijnen of (her)stoffering van uw meubelen.
Nu al nieuwsgierig? Neem een kijkje in onze online shop!

Voor een op en top Frans interieur

Het Franse interieurmerk Lelièvre bestaat al sinds 1914 en staat bekend om haar hoogwaardige meubelstoffen. Het familiebedrijf produceer per jaar 400.000 meter creatieve stoffen waarbij het ontwerp van de stoffen de focus legt op hedendaags design. De collecties high end textiel zijn fantasierijk en geinspireerd op mode, reizen en kunst. Verbluffende structuren, mogelijk gemaakt door oude maar ook nieuwe technieken. Voor een tijdloos interieur.

Advies nodig?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Interieurstoffen, behang, meubelen, verlichting etc. In onze winkel van 125m² kunt u een deel van ons assortiment bewonderen. En er is nog zoveel meer mogelijk. Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

Ons team

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu