Kit Kemp for Andrew Martin

Logo Kit Kemp for Andrew Martin

Andrew Martin dealer

RoomRevolution dealer van Andrew Martin interieurstoffen & behang. Wij hebben in onze winkel het collectieboek Kit Kemp for Andrew Martin en kunnen daarnaast alles van dit mooie merk bestellen  wat u zou willen. Het merk bestaat sinds 1978 en heeft een brede keuze uit hedendaagse en semi klassieke interieurstoffen en behang.
Kom bij ons langs om meer te weten te komen over onze mogelijkheden voor gordijnen, (her)stoffering, behang of een nieuw interieur in  het algemeen. Wij helpen u graag.
Nu al nieuwsgierig? Neem een kijkje in onze online shop!

Interiordesigner Kit Kemp

U kende haar misschien nog niet, maar vanaf nu wel. Want eenmaal kennis gemaakt met Kit Kemp ziet u haar overal voorbij komen. She is hot. Kit Kemp verovert al een aantal jaren de interieurwereld van London en New York. Ze ontwierp een stoffen en behang collectie voor Andrew Martin geïnspireerd op wandtapijten uit de 15e en 16e eeuw. Met mooie schilderachtige kleuren, fantasievolle volksverhalen en magische dieren. You keep watching. U bent van harte welkom om de collectie bij ons in de winkel te zien en ervaren.

Advies nodig?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Interieurstoffen, behang, meubelen, verlichting etc. In onze winkel van 125m² kunt u een deel van ons assortiment bewonderen. En er is nog zoveel meer mogelijk. Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

Ons team

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu