Jonathan Adler

Jonathan Adler dealer

RoomRevolution is de grootste dealer van Jonathan Adler in Rotterdam en omgeving. Onze winkel is helemaal up to date met de meest recente collecties. Kom bij ons langs om de prachtige collecties woonaccessoires in het echt te zien en ervaren. Vasen, ouderwetse spelletjes in een nieuw jasje, bijzondere objecten groot en klein. Snoepjes voor het interieur. Nu al nieuwsgierig? Neem een kijkje in onze online shop!

Accessoires van Jonathan Adler

Gepassioneerd pottenbakker , ontwerper en auteur. Een hobbyist neemt ontslag, gaat pottenbakken en staat een paar jaar later met zijn eerste collectie keramiek in warenhuis Barneys in New York. Een succesverhaal dat smaakt naar meer.  Jonathan Adler is een rising star sinds 1993. Iets origineels voor het interieur nodig? Moderne Pop Art stijl of juist met een klassiek thema. Hier vindt u een moderne eclectische statement voor uw interieur waar niemand omheen kan. De gehele collectie bestaat uit meer dan  3,000 ontwerpen. Stuk voor stuk heel bijzonder, origineel én van prachtige kwaliteit.

Advies nodig?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Interieurstoffen, behang, meubelen, verlichting etc. In onze winkel van 125m² kunt u een deel van ons assortiment bewonderen. En er is nog zoveel meer mogelijk. Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

Ons team

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu