John Derian

Logo John Derian

John Derian dealer

RoomRevolution is de grootste dealer van John Derian interieurstoffen & Behang in Rotterdam en omgeving. Onze winkel is helemaal up to date met de meest recente collecties. Kom bij ons langs om de prachtige collecties behang, gordijn- & bekledingstoffen, maar ook prachtige kussens in het echt te zien en ervaren. Nu al nieuwsgierig? Neem een kijkje in onze online shop!

Prints all over…

John Derian is een Amerikaanse decoupage-kunstenaar (Découpage = een techniek waarbij vormen worden uitgeknipt en vervolgens opgeplakt, onder anderen beoefend door Henri Matisse.). In zijn atelier in New York worden bijna al zijn ontwerpen vervaardigd. Hij gebruikt hiervoor zijn verzameling 18e en 19e eeuwse prenten. Inmiddels is hij is met meerdere interieurmerken een samenwerking aangegaan, niet alleen Designers Guild maar ook Astier de Villatte, Natalie Lété en Pierre Frey.
De interieurstoffen, behangen en accessoires uit zijn John Derian for Designers Guild collecties zijn een lust voor het oog. Geweldig voor jong en oud.

Advies nodig?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Interieurstoffen, behang, meubelen, verlichting etc. In onze winkel van 125m² kunt u een deel van ons assortiment bewonderen. En er is nog zoveel meer mogelijk. Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

Ons team

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu