Jim Thompson

Logo Jim Thompson Fabrics

Jim Thompson dealer

RoomRevolution is de grootste dealer van Jim Thompson in Rotterdam en omgeving. Kom bij ons langs om de prachtige collecties behang en interieurstoffen in het echt te zien en ervaren. Wij laten u graag de mogelijkheden voor gordijnen en/of (her)stoffering zien.
Nu al nieuwsgierig? Neem een kijkje in onze online shop!

Gert Voorjans for Jim Thompson

Belgische Interieur ontwerper Gert Voorjans heeft een uitbundige stoffencollectie voor Jim Thompson ontworpen, geheel in lijn met zijn eigen extravagante stijl. Het collectieboek is een juweel op zich. Een blik op dit prachtige boek vult ieder mens met puur geluk, no kidding. De kleuren, de materialen en de combinatie is echt waanzinnig mooi.
RoomRevolution loves this Gert Voorjans for Jim Thompson collection. We laten hem met veel plezier aan u zien in onze winkel in Rotterdam.

Advies nodig?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Interieurstoffen, behang, meubelen, verlichting etc. In onze winkel van 125m² kunt u een deel van ons assortiment bewonderen. En er is nog zoveel meer mogelijk. Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

Ons team

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu