Jean Paul Gaultier

Logo Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier dealer

RoomRevolution is de grootste dealer van Jean Paul Gualtier Maison in Rotterdam en omgeving. In onze winkel hebben wij de meeste collecties.
Kom bij ons langs om de prachtige collecties behang, gordijn- & bekledingstoffen, maar ook prachtige kussens in het echt te zien en ervaren.

Nu al nieuwsgierig? Neem een kijkje in onze online shop!

Jean Paul Gaultier Maison

Sinds 2012 werkt modeontwerper Jean Paul Gaultier samen met het Franse stoffenhuis Lelièvre.

De Jean Paul Gaultier for Lelièvre collecties interieurstoffen (gordijnstoffen en meubelstoffen) en behang zijn allemaal geheel in zijn stijl en werkelijk supermooi. Waar Lelièvre bekend staat om haar hoogstaande kwaliteit en techniek op het gebied van stoffen, zo staat Jean Paul Gaultier bekend om zijn originele hedendaagse expressieve stijl.
The best of both worlds! We laten het u graag zien in onze winkel.

Advies nodig?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Interieurstoffen, behang, meubelen, verlichting etc. In onze winkel van 125m² kunt u een deel van ons assortiment bewonderen. En er is nog zoveel meer mogelijk. Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

Ons team

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu