Jane Churchill

Logo Jane Churchill

Jane Churchill dealer

RoomRevolution is de grootste dealer van Jane Churchill interieur stoffen & behang in Rotterdam en omgeving.
Onze winkel is helemaal up to date met de meest recente collecties. Kom bij ons langs om de prachtige collecties behang, gordijn- & bekledingstoffen in het echt te zien en ervaren. Wij laten u graag zien wat er mogelijk is voor gordijnen of (her)stoffering van uw meubelen.
Nu al nieuwsgierig? Neem een kijkje in onze online shop!

Engelse charme in modern jasje

Het Engelse interieurmerk Jane Churchill bestaat sinds 1982 en maakt sinds 1989 onderdeel uit van de Colefax Group. Het merk geeft een modieuze twist aan de Engelse look. Elegant maar toch ook artistiek door het heldere kleurgebruik.
Het woord stoffig is zeker niet van toepassing want de opvallende geborduurde stoffen en gave prints maken dat dit merk zowel bij jong als oud enorm tot de verbeelding spreekt.
Klassiek maar toch uitgesproken en met een eigentijdse look.  Wij hebben de nieuwste collecties in huis zoals Eden, Indira maar ook Azara.
RoomRevolution loves Jane Churchill!

Advies nodig?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Interieurstoffen, behang, meubelen, verlichting etc. In onze winkel van 125m² kunt u een deel van ons assortiment bewonderen. En er is nog zoveel meer mogelijk. Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

Ons team

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu