Élitis

Logo Élitis

Élitis dealer

RoomRevolution is uw dealer van Élitis in Rotterdam en omgeving. Wij verkopen niet alleen de stoffen en het behang, maar zijn ook officieel dealer van de Élitis accessoires (kussens, plaids & dekens).

U bent van harte welkom om dit Franse interieurmerk bij ons te komen ervaren in de winkel.

Nu al nieuwsgierig? Neem een kijkje in onze online shop!

Modern merk met een Franse twist

Het Franse interieurmerk Élitis uit Toulouse bestaat sinds 1988. Het merk is vernoemd naar de Griekse dichter Odysseas Elytis. Net als de oprichter van Élitis had deze dichter een voorliefde voor Griekenland met zon en zee, en woorden.

Het familiebedrijf staat bekend om hun internationale en unieke karakter. Moderne ontwerpen maar ook zeer goed te combineren met bijvoorbeeld een meer klassieke inrichting. Gebruik van warme kleuren, een ethnic sfeertje met dierenprint. Maar ook outdoor stoffen, zijde stoffen, prachtige velvets van mohair en behang / wandbekleding gemaakt van bijzondere natuurlijke materialen. Bent u op zoek naar iets bijzonders? U heeft het hier gevonden.

Advies nodig?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Interieurstoffen, behang, meubelen, verlichting etc. In onze winkel van 125m² kunt u een deel van ons assortiment bewonderen. En er is nog zoveel meer mogelijk. Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

Ons team

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu