Cole & Son

Logo Cole & Son

Cole and Son dealer

RoomRevolution is met trots één van de grootste dealers van Cole & Son in Rotterdam en omgeving. Wij verkopen behang en stoffen van dit gerenommeerde merk.
In onze winkel hebben wij een groot aantal collecties waaronder de meest recente. Daarnaast laten wij graag waar mogelijk de collecties in het groot in de winkel zien. Kom bij ons langs om de prachtige behangcollecties in het echt te zien en ervaren.
Nu al nieuwsgierig? Neem een kijkje in onze online shop!

Behang en stoffen

Het bijzondere behang van Cole and Son bestaat als sinds 1875. Maar sinds 2019 hebben wij ook prachtige interieurstoffen geïnspireerd op de behangpatronen. To die for! Pure eye candy. Prachtige grafische patronen worden afgewisseld met bijzondere botanische voorstellingen. Compleet out of the box maar nog steeds voor een groot publiek zeer verleidelijk. Zeer typisch is het kleurgebruik van dit merk: mosterdgeel, petrol blue, kobalt maar ook alle pastelkleuren. Bijzondere iconische behangen met bladeren, sleutels, cocktails, vissen (Aquario is een bestseller), sinasappelen en citroenen. Traditioneel en eigentijds met een knipoog tegelijk. Kom langs in onze winkel en wordt fan!

Advies nodig?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Interieurstoffen, behang, meubelen, verlichting etc. In onze winkel van 125m² kunt u een deel van ons assortiment bewonderen. En er is nog zoveel meer mogelijk. Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

Ons team

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu