Christian Lacroix

Logo Christian Lacroix for Designers Guild

Christian Lacroix dealer

RoomRevolution is de grootste dealer van Christian Lacroix Maison in Rotterdam en omgeving. Bij ons in de winkel kunt u niet alleen de interieurstoffen en het behang bewonderen maar ook de vloerkleden en sierkussens. Uniek, dat is het zeker. De stijl van dit merk is niet te vergelijken met andere.

Kom bij ons langs om de items van dit prachtige merk in het echt te zien en ervaren. Nu al nieuwsgierig? Neem een kijkje in onze online shop!

Stoffen en behang als kunst in huis

Eén keer per jaar brengt Designers Guild een collectie uit onder de naam Christian Lacroix. Maar inmiddels al zo succesvol dat dit jaar (2020) alweer het tiende jaar was van deze samenwerking.

Net zo bijzonder als de couture collectie, zo ook deze Maison  collectie. Niets is te gek. De kleuren hebben geen regels, patronen lopen van onder naar boven en van links naar rechts, pure fantasie en volkomen onmeetbaar.

Voor wie deze collecties aanspreken: Kom langs om het in het echt te bekijken. U bent van harte welkom. Wij vinden het prachtig.

Advies nodig?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Interieurstoffen, behang, meubelen, verlichting etc. In onze winkel van 125m² kunt u een deel van ons assortiment bewonderen. En er is nog zoveel meer mogelijk. Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

Ons team

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu