Arte Behang

Logo Arte

Arte behang dealer

RoomRevolution is uw dealer voor Arte behang en wandbekleding in Rotterdam en omgeving. In onze winkel hebben wij een grote collectie Arte behangboeken zoals Expedition, Wildwalk, Monsoon, Extinct Animals. Kom bij ons langs om de prachtige collecties te zien en te voelen. Nu al nieuwsgierig? Neem een kijkje in onze online shop!

Behang is bijna kunst

In 1981 wordt Arte opgericht door de Belgische broers Desart. Vanuit Zonhoven in België worden er tegenwoordig twee keer per jaar nieuwe collecties uitgebracht. Dit is altijd een feestje want Arte staat bekend om zijn innovatie met bijzondere behangpatronen, het gebruik van illusies en belangrijker: het gebruik van nieuwe materialen. In 2019 ging Arte onder andere een samenwerking aan met Marcel Wanders van Moooi en maakte de prachtige ‘Extinct Animal’ collectie. Die kent u vast en zeker.
De weg naar de top van dit bedrijf bleef niet onopgemerkt want in 2015 ontving Arte de Herman Dessersprijs. Een belangrijke onderscheiding voor een opmerkelijke prestatie op economisch, cultureel of wetenschappelijk gebied.
RoomRevolution is met trots dealer van dit mooie interieurmerk.

Advies nodig?

RoomRevolution is uw adres voor een prachtig nieuw interieur. Interieurstoffen, behang, meubelen, verlichting etc. In onze winkel van 125m² kunt u een deel van ons assortiment bewonderen. En er is nog zoveel meer mogelijk. Heeft u behoefte aan advies? Tijdens een geheel vrijblijvende  afspraak kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die  aansluiten op uw interieur-uitdaging.

Ons team

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals professionele gordijnateliers, vakkundige meubelstoffeerders, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen mooimakers.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Meer weten over RoomRevolution

Menu