IKSEL DECORATIVE ARTS

DE MOOISTE (KONINKLIJKE) BEHANGPANELEN

Bent u op zoek naar een zeer exclusief en bijzonder behang? It’s lonely at the top: De paneelbehangen van IKSEL Decorative Arts zijn een klasse op zichzelf. Een lust voor het oog. Prachtige taferelen, van tropisch woud tot onderwater scènes tot Italiaanse of Chinese landschappen. Voor een bijzonder effect in uw interieur. Het stijlvolle behang geeft uw kamer een magische diepte. Deze wandbekleding is prachtig in combinatie met hoge plafonds. De finishing touch in uw moderne, eclectische of klassieke interieur. Voor iedere ruimte, voor iedere inrichtingsstijl zijn er veel beeldige mogelijkheden.
RoomRevolution is met trots dealer van dit prachtige exclusieve behangmerk. Come & See. Happy to help you.

DE MOOISTE LANDSCHAP BEHANGEN

U heeft het behang van IKSEL zeker weleens gezien in het voorbijgaan. Er is wereldwijd geen gerenommeerd internationaal interieur magazine waar IKSEL níet in heeft gestaan. Vooraanstaande internationale interior designers zoals Bronwyn Latif, Tory Burch, Mark Sikes, Tommy Hilfiger en Miles Redd (maar ook Nederlandse ontwerpers zoals Nicoline Beerkens en Leonie Hendriks van Stock Interiors) werken er graag mee. De ontwerpen van dit exclusieve behangmerk vervelen immers niet en zijn geschikt voor zowel moderne als eclectische en klassieke interieurs. De gedetailleerde landschappen en decoratieve arts zijn opmerkelijk verfrissend in de inrichting van uw woning.
Last but not least: u heeft wellicht gezien dat onze koningin Maxima het prachtige D-Dream behang van IKSEL in haar werkkamer heeft in Huis ten Bosch. Een tropisch behang met een surrealistische voorstelling want de dieren die we in dit behang samen zien (o.a. tropische vogels, fazanten, papagaaien, lama’s en aapjes), kunnen elkaar onmogelijk in het echt ontmoet hebben. Grappig toch? Het behang past helemaal in de trend van de jungle prints waar we nu van genieten. Het behang geeft een eigenwijs en tropisch tintje en fleurt daardoor iedere ruimte op.

Aan de wieg van deze prachtige behangen staan Dimonah en Mehmet Iksel. Dimonah, van Iraaks-Hongaarse afkomst en Mehmet, geboren in Istanbul, ontmoetten elkaar in het kleurrijke India. Passie voor elkaar en voor hun werk ontstond tijdens deze reis. Zeer originele en exclusieve patronen die zullen bijdragen aan de schoonheid in uw interieur.

Photo: House & Garden August 2018. Een op maat gemaakt ‘Botanical French Trellis’ van IKSEL.

KOOP IKSEL BIJ ROOMREVOLUTION

Why wait? Het leven is kort en liever uw behang in één keer goed uitgekozen.

Hieronder ziet u een kleine selectie van de IKSEL behangpanelen. En in de winkel van RoomRevolution kunt u de collecties van IKSEL in het echt zien
Maar ook online kunnen wij u erg goed (geheel vrijblijvend uiteraard) informeren.

Vul hiernaast uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Photo credit Gordon Dunning
Photo credit Campbell Rey
Photo credit Felix Forest, Vogue Living, Collette Dinnigan, Joseph Gardner
Photo credit Nicoline Beerkens
Source: IKSEL
Source: IKSEL
Source: IKSEL
Photo credit Tim Clinch
Photo credit Thomas Loof
Photo credit Tory Burch
Photo credit Stock Interiors

Wat kost dit IKSEL behang?

Het behang van IKSEL kunt u beschouwen als zeer exclusief. Het behang valt om deze reden in een hoge prijscategorie. De prijs per paneel, afhankelijk van hoogte, kleur, materiaal en dessin, varieert van €350,- – €850,-. De minimale afname per order is 2 panelen. Bent u geïnteresseerd in dit behang?

Ja! Stuur mij een prijsindicatie

Uw naam *
Fill out this field
E-mailadres *
Fill out this field
Telefoonnummer
Fill out this field
Gewenst design
Fill out this field
Afmetingen wand (breedte & hoogte in centimeters)
Fill out this field
Eventuele toelichting
Fill out this field
30 + 15 = ?
Enter the equation result to proceed
Menu