Herstoffering Meubelen

Een duurzaam tweede leven

U heeft al jaren een bank of stoel, en die wilt u niet kwijt. Wellicht heeft u dit meubelstuk uit een erfenis, of gekocht op een moment in uw leven dat u dierbaar is.

Maar u heeft een probleem. De bekleding is verkleurd of kapot. Of niet meer naar uw smaak. Het meubel is een beetje ingezakt en/of de kussens zouden wel moeten worden vervangen.

Een bewuste keuze

We zeggen heel eerlijk: herstofferen is kostbaar. Mooie stof is niet goedkoop. Het is bijna net zo duur als een nieuw meubel. Maar herstoffering doen wij dagelijks en onze klanten zijn er heel tevreden over.

Het is natuurlijk zo gepiept, een nieuwe stoel of bank. Maar als het oude nog goed is, en we kunnen die weer mooi maken, dan is dat toch prachtig. Weggooien kan altijd nog. RoomRevolution is groot voorstander van herstoffering. Leuke oude modellen in een nieuw jasje. Het is een duurzame keuze, u blij en het milieu blij.

Mogelijkheden

Wij hebben hele goede ervaring met herstoffering van o.a. :

  • Fauteuils
  • Headboard van bedden
  • Eetkamerstoelen
  • Banken
  • Poufs

Een verrijking voor uw interieur

ONZE COLLECTIE

RoomRevolution beschikt over een uitgebreide collectie bekledingsstoffen.
Daarnaast kunnen wij u adviseren op het gebied van allerlei soorten gordijnstoffen, behang & wandbekleding, meubelen, verlichting en vloeren, vloerbedekking & vloerkleden.
Van bank tot (bijzet)tafel, van eetkamerstoelen tot vloerkleed. U kunt bij ons voor alles terecht.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals een professioneel gordijnatelier, een vakkundige meubelstoffeerder, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen vakmensen.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Bij het ontwerp houden wij desgewenst rekening met uw budget. Een maatwerk interieur is op deze manier voor vrijwel iedereen binnen handbereik.

Menu