Gordijnservice

Gordijnen op maat

Bent u op zoek naar nieuwe gordijnen voor uw interieur? Wilt u goed advies en prachtige gordijnen op maat? Wij laten graag even een klant aan het woord over haar ervaring met RoomRevolution:

“De schitterende merken en collecties van RoomRevolution zijn om te watertanden, en mag niet zomaar iedereen verkopen. Alleen als je bij de top van het interieurvak hoort. En dat geldt voor Emilie. Bij haar heb ik prachtige gordijnen van Designers Guild besteld, die ze met haar creatieve oog weer net wat extra’s gaf, namelijk een stofrand met passement. Daarbij verzorgde ze alles van a tot z: van het (kleur)advies tot de installatie van de roedes, waar ze alle tijd voor nam. Haar persoonlijke, vakkundige service geeft echt dat extraatje dat bij dit luxe segment interieurstoffen hoort. Het is een feestje om bij haar te kopen.”

Een verrijking voor uw interieur

ONZE COLLECTIE

RoomRevolution beschikt over een uitgebreide collectie gordijn- en bekledingsstoffen.
Daarnaast kunnen wij u adviseren op het gebied van allerlei soorten behang & wandbekleding, meubelen, verlichting en vloeren, vloerbedekking & vloerkleden.
Van bank tot (bijzet)tafel, van eetkamerstoelen tot vloerkleed. U kunt bij ons voor alles terecht.

ONS TEAM

RoomRevolution werkt nauw samen met een team van de beste vakmensen, zoals een professioneel gordijnatelier, een vakkundige meubelstoffeerder, gerenommeerde aannemers, behangers, schilders en anderen vakmensen.

Kwaliteit & ontzorgen is ons doel. Uw wensen staan voorop.

Bij het ontwerp houden wij desgewenst rekening met uw budget. Een maatwerk interieur is op deze manier voor vrijwel iedereen binnen handbereik.

Menu